Inwendige aanpak

Inwendige aanpak van een uitwendig waarneembaar probleem

Waar cosmetica stopt, begint het unieke therapeutische totaalconcept van S.P.A., een compleet assortiment kant en klare producten voor een effectieve aromatherapeutische behandeling. De uitermate hoogwaardige essentiële oliën die worden gebruikt voor S.P.A. zijn zorgvuldig geselecteerd, en worden vervolgens gemengd tot heilzame composities, zonder alcohol, kleurstoffen, oplosmiddelen of scheikundige substanties. Composities die u als therapeut in staat stellen om een aandoening bij uw cliënt inwendig bij de oorsprong aan te pakken. Daar ligt dan ook de belangrijkste basis van de Traitements Terrains.

Tevens biedt S.P.A. ook oplossingen om het organisme te helpen zich te ontdoen van vreemde, giftige stoffen, die een belasting vormen voor het lichaam. Een reinigings- of ontslakkingskuur is één van de meest grondige en effectieve, natuurlijke geneeswijzen. De kuur kan zowel in de vorm van theekuren op basis van kruiden gebruikt worden, als in de vorm van vloeibare dranken. Daarnaast heeft S.P.A. producten zoals Brûle-Graisse in het assortiment. Dit is een uitermate doeltreffend middel om lichaamsvet op een natuurlijke wijze te verbranden. De werking van het product zorgt ervoor dat de vetten verbrand worden die in het lichaam worden opgenomen tijdens de maaltijd. Om ervoor te zorgen dat men een goede gezondheid behoud, zijn mineralen en spoorelementen belangrijke componenten. Zonder hulp hiervan kunnen bijvoorbeeld vitaminen niet optimaal functioneren in ons lichaam. S.P.A. Oligo Minceur draagt bij aan een goede gezondheid van het lichaam.

Onderscheid tussen andere aromatherapie producten

Op het begrip aromatherapie wordt door velen te pas en te onpas ingesprongen. Zelfs de cosmetische industrie komt met ‘aromatherapie’ en ‘aromatherapeutische’ producten. Maar ook onder de aangeboden natuurlijke producten zijn er vele die eigenlijk weinig van doen hebben met aromatherapie. Dat komt doordat nergens is vastgelegd wat zuivere aromatherapie eigenlijk is en hoe groot het aandeel essentiële oliën moet zijn in deze producten. De verschillen zijn daarom levensgroot.

Alleen de allerbeste kwaliteit

De behandelmethoden van S.P.A. en de daarbij gebruikte S.P.A. producten zijn een wereldwijd succes. Dat succes wordt verklaard doordat de producten voldoen aan de hoogste normen van natuurlijke kwaliteit, hun zorgvuldige samenstelling en omdat ze uitgebreid in de praktijk zijn getest.

S.P.A. aromatherapie werkt en vindt daardoor veel navolging. Maar alleen producten met de naam en het logo van S.P.A. en daartoe speciaal opgeleide en gekwalificeerde dépositaires garanderen het optimale resultaat. Daarom kan een schoonheidsspecialiste uitsluitend SPA-dépositaire worden onder een aantal voorwaarden. Want S.P.A. heeft een naam en een reputatie hoog te houden!