Kuurbehandelingen

Een kuurbehandeling wordt gekozen als er een duidelijk huidprobleem bestaat die een intensieve behandeling nodig heeft, zoals bijvoorbeeld: acne, couperose, vochtgehalte, , sterk verouderde huid…….

Met de uitgekiende onderdelen in deze behandeling wordt de nadruk gelegd op het herstel van het aanwezige huidprobleem. Doordat deze behandelingen in kuurverband plaatsvinden, bijvoorbeeld in de eerste maand 1 maal per week 60 minuten en in de tweede maand 1 maal per week 30 minuten zie je een geweldig herstel van de huid in een zeer korte periode. Je huid wordt weer glad van structuur, krijgt een egale, stralende kleur, ziet er rustig uit, voelt zacht aan en de conditie is hersteld.

Intensieve reiniging

De behandeling begint met het intensief reinigen van de huid. Nadat het huidoppervlak gereinigd is wordt er met behulp van een granen mix een dieptereiniging in gang gezet. Dit proces geeft een intensieve reiniging tot diep in alle huidlagen en verwijderd ook alle huidschilfers in de bovenste huidlaag. Daarna worden de kuurdruppels (EFI’s) aangebracht, die goed na de dieptereiniging in de huid doordringen en waarbij het specifiek huidprobleem behandeld word. Na de kuurdruppels wordt er een masker aangebracht, met behulp van een vruchtencomplex speciaal aangepast op uw huidtype. De behandeling wordt afgesloten met een verzorgende crème of olie en/of eventueel met een dag make-up verzorgt.
Indien gewenst kunnen wij voor u een “offerte op maat” maken!

Periode van 8 maanden met 11 behandelingen

Gemiddeld moet je denken aan een periode van acht maanden die bestaat uit 11 behandelingen inclusief alle producten die voor u op maat gemaakt worden. Je wordt van het begin tot eind helemaal begeleid en krijg je de volledige ondersteuning die je nodig hebt. Het is zelfs mogelijk om in termijnen te betalen.

Samen werken we aan een mooie huid. Bel of mail daarom voor een afspraak zodat we samen kunnen kijken wat het beste is voor je huid.