Anti rimpel behandeling

Anti rimpel behandeling: wie wil dat niet?

Iedereen wil oud worden. Maar de uiterlijke kenmerken van veroudering zijn minder populair. Hoe het verouderingsproces verloopt varieert van persoon tot persoon. Maar het is te beïnvloeden! Vroeg beginnen met goede huidverzorging scheelt een stuk. ‘Morgen begint vandaag’ gaat dus letterlijk op.

Oorzaken rimpels

Met het stijgen van de leeftijd, vertraagt de stofwisseling. En dit begint al na het 22e levensjaar. Wat beïnvloedt dit proces?

  • Levensstijl. Zoals zon gedrag, roken, eetgewoonten, alcohol gebruik, omgaan met spanningen.
  • Erfelijke aanleg

Resultaat gerichte behandeling

Voor een resultaat gerichte aanpak van (beginnende) rimpeltjes is het belangrijk om alle invloeden die een rol spelen met je te bespreken. Daarom wordt gezamenlijk een vragenlijst doorgenomen. Mathilda stelt hierna een kuurplan op. Hierbij wordt de huid niet alleen uitwendig verzorgd, maar ook oorzaken die van binnenuit komen, worden niet vergeten. Omdat (huid)veroudering zich niet beperkt tot het gezicht, krijgt ook de lichaamshuid aandacht.

Producten die door alle huidlagen dringen

Voor de verzorging van uw huid zijn speciale producten samengesteld op basis van bijenwas, plantaardige oliën en etherische oliën. Deze oliën hebben het vermogen om dòòr alle huidlagen te dringen. Met S.P.A.-aromatherapie is het mogelijk om rimpels in alle drie de grote huidlagen te behandelen. (De opperste huidlaag bestaat overigens al uit 5 kleinere laagjes.)

Dus de oliën dringen ook in de diepste lagen waar huidveroudering ontstaat. De werking is intensief verzorgend en verbeterend. Alle producten zijn volledig natuurlijk, zonder chemische toevoegingen of minerale oliën. Ze bevatten geen parfumstoffen, conserveringsmiddelen, kleurstoffen of alcohol. Zo nodig worden ze specifiek voor uw huid gemengd en gecombineerd.

Maak gerust een afspraak voor een effectieve behandeling!