Traitement Terrain (terrein behandeling)

DEZE PRODUCTEN VORMEN DE BASIS VAN S.P.A.

Als je echt een verbetering wil van de huidconditie, ontkom je er niet aan om ook van binnenuit de huid te verzorgen. Dat komt omdat de huid wel een zelfstandig werkend orgaan is, maar deel uitmaakt van het hele lichaam. Het ene systeem heeft invloed op het andere.

Gebruiksaanwijzing:

Traitement Terrain (TT)
Dit is het hart van S.P.A.-aromatherapie!
De hiervoor genoemde producten zijn supplementen, ze voegen iets toe. De etherische oliën in de Traitement Terrains
werken direct aan de oorzaak van een probleem. Ze brengen balans en werken ondersteunend. Dat kan bij een huidprobleem zijn, maar ook bij een gezondheidsklacht.
 

TT’s kunnen naast reguliere adviezen gebruikt worden. Wij als S.P.A.-specialist zullen je altijd een persoonlijk advies geven. Er zijn 46 verschillende TT’s. O.a. ter verbetering van het vochtgehalte van je huid, voor een betere bloedsomloop, tegen
diverse ontstekingen (door bacteriën, schimmels, virussen of gisten), eczeem, acné, allergieën, tegen ontstekingsreacties (zoals peesontsteking, reuma, artrose), hoge bloeddruk en hoog cholesterol, om je hormonen meer in balans te brengen, tegen neerslachtige gevoelens en stress.
 

Veel S.P.A.-specialisten hebben, naast de basistraining van Société Provençale d’ Aromatherapie (S.P.A.), aanvullende trainingen gevolgd om je hierin goed te adviseren.