Cellulite behandeling

Cellulite of sinaasappelhuid is te herkennen aan een huid met afwisselend kuiltjes en bobbeltjes. Het komt voornamelijk voor bij vrouwen op de benen, de heupen en de billen en wordt veroorzaakt door ophopingen van vocht, vet en afvalstoffen. De ophopingen worden onderhuids opgeslagen in ‘kamertjes’ met muurtjes van bindweefsels. Hierdoor wordt de huid plaatselijk naar buiten geduwd en trekken de bindweefsels de huid omlaag. Dit veroorzaakt kuiltjes afgewisseld met bobbeltjes.

Behandeling

Voor de behandeling van cellulitis hebben wij verschillende mogelijkheden.
Bij een lichte vorm van cellulite kan behandelingen of bindweefsel behandelingen voldoende zijn. Deze behandelingen zijn dieptemassages waarbij het lichaam gestimuleerd wordt om het vocht, het vet en de afvalstoffen af te voeren.

Bij een diepe vorm van cellulite adviseren wij een uitgebreidere behandeling in combinatie met thuisproducten op maat gemaakt kan een zichtbare verbetering geven. Tijdens de behandeling worden vetcellen verwijderd. Het resultaat is een meer evenredige verdeling van het vet en een egalere huid met verbeteringen tot 70%.

Ben ik geschikt?

Jarenlang is er onderzoek gedaan naar een effectieve behandeling van cellulite. Inmiddels zijn er een aantal behandelmethoden die een goed resultaat geven. Welke methode het beste toegepast kan worden is afhankelijk van de mate van cellulite.

Adviesgesprek

Tijdens een persoonlijk adviesgesprek kunnen wij u adviseren over welke behandeling zal leiden tot optimale resultaten. Een persoonlijk advies is vrijblijvend en er zijn geen kosten aan verbonden.