Brûle graisse

Brûle Graisse: prettig en verstandig afvallen

Deze afvaltherapie van Brûle Graisse is geschikt voor:

  • Iedereen die gewicht wil verliezen
  • Mensen die slecht vet verteren
  • Mensen die leven op een zogenaamde suikerstofwisseling. Dat wil zeggen: zij eten iets en hebben 1 ½ uur later weer zin in eten. Zij nemen dan aak een koolhydraat rijke reep of snoep. Na weer een korte tijd hebben ze weer zin in eten. Kortom, telkens als de bloedsuikerspiegel gaat dalen, na het eten van een reep, voelen ze zich slapper worden en willen weer eten. Brule Graisse helpt om een suikerstofwisseling om te zetten naar een vetstofwisseling. Dan blijft de bloedsuiker veel stabieler, waardoor, waardoor mensen zich prettiger voelen. Maar waardoor ze vooral minder behoefte hebben om telkens tussen door te eten. Het duurt circa 2 weken voordat het lichaam de omschakeling heeft gemaakt van een suiker naar een vetstofwisseling.
  • Mensen die een anti – cellulite kuur volgen
  • Tijdens de feestmaanden. Bijvoorbeeld alleen in de decembermaand
  • 2x per jaar in het voor- en najaar om het gewicht in stand te houden

Gebruiksaanwijzing Brûle Graisse

Je neemt 4 druppels voor en na de twee belangrijkste maaltijden van de dag (lunch en diner). Doe de druppels op een zacht stukje brood. Leg het op de tong en slik het door met water, vruchtensap, melk enzevoort Niet kauwen. Neem de druppels en ½ uur voor en na de maaltijd in. Je kunt ze ook net voordat je ze inneemt in een lege capsules doen zodat het innemen wat makkelijker word. 100 lege capsules voor € 4,00.

Als je een slap gevoel krijgt om bijv. 16.00 uur, en juist dan altijd gaat snoepen, dan neem je de druppels voor het diner in. Hierdoor kan de bloedsuikerspiegel zich stabiliseren en voel je je beter. Binnen twee weken zal dit niet meer nodig zijn. Het lichaam is dan “afgekickt” van deze gewoonte.

Brûle Graisse mag zolang gebruikt worden als je wilt.

Gebruik 1 maand Brûle Graisse en stop dan 1 week. Hierna weer 1 maand gebruiken, enzevoort.

Gewicht 60 gram: prijs € 36,20