Winterbehandeling – Halszaken

Per dag zijn we heel wat uren op een mobiel, tablet of een computer actief. De houding die u dan aanneemt is geen natuurlijke houding. Daarom heeft die gevolgen voor het lichaam en ook voor de huid. Zo ziet u in de hals steeds vaker horizontale lijnen en een verslapte huid die niets te maken hebben met het normale verouderen van de huid. De nekwervels en de nekspieren worden ook anders belast. Dit alles komt door de houding waarin naar het scherm gekeken wordt.

Even een feit: een hoofd weegt gemiddeld 6 kilo. Een hoek van 15 graden geeft al een belasting van 12 kilo. Als het hoofd in een hoek van 60 graden naar voren buigt is de druk op de nekwervels gelijk aan 27 kilo! Dit kan leiden tot hoofdpijn, spanning en pijn in de nekspieren, pijn langs de schedelrand en in de schouders en armen. Hoofdpijn vanuit spanning in de nek en pijn in de nek door gebruik van telefoon of tablet wordt ‘Tekst nek’ genoemd.

De behandeling van deze klachten bestaat vooral uit het verminderen van de ‘beeldschermtijd’. Oefeningen, massages en verandering in de houding geven duidelijk verlichting van de klachten. Voor oefeningen ‘moet’ de klant naar iemand toe die daar professioneel advies over kan geven.

De winterbehandeling is gericht op de verzorging van de hals en nek. Hij biedt bescherming tegen de schade die veroorzaakt wordt door beeldschermgebruik. Daarbij biedt deze behandeling optimale ontspanning!

Behandeling:

–             Reinigen van gezicht, hals en decolleté zoals u gewend bent.

–             Dieptereiniging met Gel de Gommage.

–             Massage van gezicht, hals, nek en schouders.

–             Afsluiting met het nieuwe Absolue d’Essence sérum Rénénérant visage, cou, décolleté.

–             Een lichte make-up aan.

Maak online een afspraak of bel naar 026-312 1234.