Maart en april zijn ‘Voetenmaanden’.

BALANS – `Verdeel uw dag in vakken voor een efficiënte invulling.’ Door uw dag in vakken te verdelen, kunt u veel beter focussen. Liever twee uur geconcentreerd aan één klus, dan vier uur lang allerlei taken door elkaar doen waarbij u steeds onderbroken wordt.

Niet alleen uw agenda speelt een rol om meer balans te krijgen, ook de voeten. Die spelen een belangrijke rol voor balans bij het lopen en het staan. Als de voet niet goed beweegt, betekent dit dat er ergens anders in het lichaam een structuur (bot, spier en bindweefsel) het op moet vangen. De voeten zijn dus ontzettend belangrijk! Daarom zijn de maanden maart en april ‘Voetenmaanden’.

S.P.A. heeft verschillende producten om de voeten goed te verzorgen en om problemen te behandelen zoals een mycose besmetting.

In Nederland hebben ongeveer 4,4 miljoen mensen er last van: Kalknagels. In Frankrijk is dit ongeveer 5 miljoen op een aantal van 67 miljoen inwoners. In ons land is dit dus een heel groot probleem!

Gelukkig kunnen etherische oliën veel doen tegen schimmels. Een veelgebruikte etherische olie die puur op de huid aangebracht wordt tegen schimmels is tea tree olie. Het klopt dat deze olie schimmel dodende eigenschappen heeft.

Wat is het nadeel? Het geeft (snel) reacties op de huid, omdat het een pure enkelvoudige etherische olie is. Belangrijker bijna is dat de olie maar kort effect heeft. De schimmel past zich namelijk aan. Hij verandert als het ware waardoor hij niet meer gevoelig is voor de tea tree olie.

Dit zijn o.a. twee redenen waarom S.P.A. werkt met een combinatie van etherische oliën. Dit verklaar ook waarom de voetverzorgingsproducten resultaat geven. Deze producten gaan niet alleen infecties tegen, maar ook transpiratie. Bovendien stimuleren ze de bloedsomloop.

Start nu met het verzorgen van uw voeten.
Start nu met het behandelen van problemen.
Vraag advies!
Er is meer mogelijk dan u denkt.
Alle producten nu 25% korting.