Thema in 2018 – BALANS

‘Meer dan het verleden interesseert mij de toekomst, want daarin ben ik van plan te leven.’ – Albert Einstein

Dit was precies wat we tijdens de high tea gedaan hebben, vooruit kijken! Deze high tea werd georganiseerd door onze leverancier. Een gezellig bijeenkomen met collega’s uit heel Nederland. Natuurlijk keken we even terug op afgelopen jaar. Alle producten die uitgebracht zijn, konden (nog eens) op het gemak bekeken en ervaren worden. Maar interessanter zijn de dingen die gaan komen! Zoals het Jaarthema. Dat is voor 2018: ‘Balans’.

Meer balans in het leven krijgt u onder andere door inzicht in waar u mee bezig bent.

Dit is de basis, ‘de grond’ van je leven, zoals bijvoorbeeld je familie, je werk, je hobby’s maar natuurlijk ook je huid. Bent u zelf niet in balans, dan is uw huid dat ook niet.

Deze eerste twee maanden van het nieuwe jaar richten we ons voor de huidverzorging op:
‘Het bewerken van de ‘grond’ zodat de huid(gezondheids)balans zicht herstelt.’

De TT’s zijn daarbij heel belangrijk! S.P.A. is op dit principe gebaseerd; de ‘grond’ herstellen waardoor klachten écht opgelost worden. Daarom zijn de TT’s tot 28 februari verkrijgbaar met 20% korting.

Op huidniveau is het ook belangrijk dat de ‘grond’ in staat is om de voedingsstoffen op te nemen uit de verzorgingsproducten. Als het Stratum Corneum (de hoornlaag) te dik is, gaan er belangrijke ingrediënten verloren. Daarom is de Gel de Gommage tot 28 februari verkrijgbaar met 25% korting.

Hieronder een prachtige sfeerfoto van de High Tea georganiseerd door onze leverancier.