Schoon en Fit producten 25% korting

 

Brûle Graisse

Het belangrijkste product in deze periode is Brûle Graisse. Letterlijk betekent het: ‘verbranden van vetten’. En dat is precies wat dit product doet, het verbrandt lichaamsvet.

Het hoge gehalte aan citrusoliën stimuleert direct vetverbranding, de etherische olie van peterseliezaad (Carum petroselinum seed oil) zuivert en voert toxines af, de etherische olie van selderij (Apium graveolens seed oil) stimuleert en ontgift de lever. Dragonolie (Artemisia dracunculus oil) bevordert de spijsvertering. Van € 34,10 voor € 25,95

Siroop ‘Schoon en Fit’

Siroop ‘Schoon en Fit’ is een meer dan waardevolle aanvulling op de Brûle Graisse! Deze siroop stimuleert het afvoeren van afvalstoffen. Dit is altijd belangrijk, maar vooral als men aan het afslanken is. Van € 32,50 voor € 24,60

Synergie Massage Cryothermique

Uitwendig kun je het afvallen stimuleren door het gebruiken van de olie Synergie massage Cryothermique. U gebruikt dit product thuis op uw heupen, buik, billen en dijen. Eventueel ook op de bovenarmen. Dit kunt u gebruiken in plaats van een bodymilk. De olie stimuleert de stofwisseling op celniveau.

Hoe komt het dat deze olie zo’n krachtige werking heeft? En ook zo sterk ruikt… Enkele oliën uitgelicht:

De basisolie is druivenpitolie (Vitis vinifera seed oil). Aan deze lichte, snel door de huid opgenomen plantenolie zijn onder andere de volgende etherische oliën toegevoegd: Zilver Berk (Betula alba); deze heeft een wat rokerige geur. Het werkt sterk tegen cellulitis en oedeem en stimuleert krachtig de bloedsomloop. Deze werking heeft jeneverbesolie (Juniperus communis oil) ook en is één van de beste ontgiftende oliën. Bonenkruid (Satureia horensis) werkt algemeen stimulerend, ook mentaal. Daardoor kan iemand beter volhouden om voedings- en verzorgingsgewoontes te veranderen. De pepermuntolie (Mentha piperita) geeft het koude gevoel op de huid. Dit stimuleer de (micro)circulatie en geeft een fris gevoel. Zwarte mosterd (Brassica nigra) en capicumolie (Capsicum frutescens oil) werken sterk doorbloedend.

Verkrijgbaar in de salon!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *