Nieuwe serums 25% korting

Hals-, gezicht- en decolletéserum, oogserum én mondcontour serum!

Deze 100% natuurlijke serums gaan veroudering van de huid tegen en verminderen de zichtbare tekenen hiervan in de hals, het gezicht, het decolleté en rond de ogen en mond. Het is een krachtig product, een natuurlijke ‘botox’.

Even wat meer informatie per serum:

Hals-, gezichts- en decolletéserum. (Absolue d’Essence sérum Régénérant cou, visage, décolleté) gaat veroudering van de huid tegen en vermindert de zichtbare tekenen hiervan in het gezicht, de hals en het decolleté. Het werkt niet alleen tegen de lijntjes, maar ook tegen pigmentvlekjes. De extracten van witte lelie en peterselie lichten bestaande vlekjes op en werken preventief tegen het ontstaan van nieuwe. Venkelolie spant de opperhuid, de etherische olie van foelie is een sterke anti-oxidant met een stimulerende werking, kamille verzacht de huid, engelwortel regenereert de huid. Vitamine F, beta-carotene, aloë vera, jojoba olie en sesamolie versterken en vullen de werking van de etherische oliën aan. Hierdoor is dit een krachtig product, een natuurlijke ‘botox’.

Oogserum. (Absolue d’Essence Sérum Régénérant Contour Yeux) is speciaal voor de gevoelige huid rond de ogen. Iers mos (Chondrus crispus) is een rood zeewier dat sterke vochtregulerende eigenschappen heeft. Daarbij voeden de mineralen in dit wier de huid. Aziatisch waternavelextract (Centella asiatica extract) stimuleert de aanmaak van collageen, wilde bergamot (Monardo fistuloso) stimuleert de doorbloeding en kalmeert irritatie, het hydrolaat van korenbloem heeft een hele verzachtende werking op de huid. De basis van het serum wordt gevormd door plantenoliën, granaatappel en squalaan. Zo is de basis al zacht en voedend voor de ooghuid, maar ook een mooie drager voor de plantextracten, bloemenwaters en etherische oliën.

Mondcontour serum. (Absolue d’Essence Sérum Régénérant Contour Lèvres) is speciaal voor de huid rond de mond. Het vermindert zichtbaar de diepte van de lijntjes. Het ingrediënt Proline helpt bij de opbouw van de huid en gaat veroudering van het bindweefsel tegen. Proline is als aminozuur toegevoegd aan dit serum, maar komt ook in veel celwanden van planten voor. Het hydrolaat van toverhazelaar (hamamelis) en komkommer draineren het weefsel en versterken de verzorgende en regenererende werking van bisabolol, goudsbloem en natuurlijk vitamine E. Mimosa (ook wel ‘Huidboom’ genoemd) werkt actief tegen lijntjes. Het stimuleert de huidcellen in alle huidlagen. Peterselie extract licht pigmentvlekjes op. De etherische oliën, o.a. van rozenhout en bonenkruid, stimuleren de huidcellen en de circulatie in de huid.

Hals-, gezichts- en decolletéserum: € 94,30

Oogserum: € 133,60

Mondcontour serum: € 127,50

Verkrijgbaar in de salon!