Detox Kurkuma Thee

Detox Kurkuma pepermunt is een gezondheidsthee op basis van puur natuurlijke ingrediënten. Detoxen of ontgiften is een gebruikte term voor het reinigen van het lichaam van afvalstoffen of gifstoffen.

Onderzoek

Er is aardig wat onderzoek gedaan naar de werking van kurkuma en in 1995 is er zelfs een patent toegekend op een wondbehandelingsmiddel gebaseerd op dit kruid. Dit patent is echter een jaar later aangevochten en ingetrokken, omdat het gebruik eerder al was beschreven in een wetenschappelijk tijdschrift. Uit verschillende onderzoeken blijkt dat kurkuma waarschijnlijk ingezet kan worden voor:

  • Het voorkomen en bestrijden van kanker zoals prostaatkanker, vooral de combinatie van bloemkool of andere koolachtige schijnt hierbij heilzaam te zijn.
  • Problemen met de spijsvertering, want het stimuleert de aanmaak van gal en werkt ontstekingsremmend.
  • Hersenaandoeningen als Alzheimer en Parkinson, want curcumine bindt zich aan giftige zware metalen als cyanide, lood en cadmium, zodat deze geen schade in de hersenen kunnen aanbrengen.
  • Reumatische Artritis, vanwege de ontstekingsremmende eigenschappen van curcumine.
  • Leverondersteuning en ontgifting.
  • Bescherming van de bloedvaten tegen de oxidatie van cholesterol. oxidatie van cholesterol is wat de bloedvaten beschadigt en laat dichtslibben.

En uit het de ervaringen opgedaan door duizenden gebruik lijkt het dat kurkuma ook helpt bij vele andere aandoeningen zoals candida overgroei, eczeem, galstenen, gebitsproblemen, carpaletunnelsyndroom, slechte adem en staar.

Detox Kurkuma Pepermunt € 7.95

Detox Kurkuma Rozenbottel € 7.95

Detox Kurkuma Sinaasappel € 7.95

Verkrijgbaar in de salon!