C’est la saison. Lentebehandeling!

De seizoensbehandelingen zijn gericht op het stimuleren van de zintuigen.

Zien, ruiken, proeven en voelen. Kortom; ervaren!

Energie! Voel je goed, voel je beter.

De meeste citrusoliën zijn afkomstig uit de schil van de vrucht. De olie wordt verkregen door het persen van de schillen. In het algemeen hebben ze een stimulerende werking. Dit wil niet zeggen ‘opwekkend’. De stimulerende werking kan zijn op het zenuwstelsel, op de bloedsomloop, het hart, de spijsvertering, enz. Stimulerend wil daarom zeggen: het zet aan tot actie. En dat is precies wat je in de lente nodig hebt! Actie om uit de winterslaap te komen, om de winter van je af te schudden.

BEHANDELING:

  • De behandeling begint met een heerlijk voetenbad met badkristallen ‘La Medina’ deze heeft een zachte, oriëntaalse geur en bevat etherische oliën van sinaasappel, kaneel, anijszaad en limoen.
  • Hierna volgt er een massage van de benen, armen, buik en rug met de loofah handschoen. Deze massage zorgt voor een mooie en gladde huid en is ook goed voor de gezondheid van de huid. De massage wordt afgesloten met het aanbrengen van de bodymilk. Deze bodymilk bevat verschillende etherische oliën die stimulerend werken. Daarbij bevat het ook groene thee extract. Dit extract herstelt de pH waarde van de huid en heeft vochtvasthoudende eigenschappen. Maar het doet nog meer:

* Groene thee bezit een antibacteriële werking

* Groene thee is zeer rijk aan antioxidanten. Tannase (een enzym) verhoogt de activiteit van deze antioxidanten zo sterk, dat groene thee extract ook een anti-rimpel werking heeft.

* Het vergroot de visco-elasticiteit van de huid.

  • Na deze lichaamsmassage volgt de gezichtsbehandeling.
  • Eerst wordt het gezicht gereinigd, gevolgd door de dieptereiniging met de Gel de Gommage. De rondgeslepen abrikozenpitten verwijderen de dode huidcellen zonder de huid te beschadigen.
  • Hierna volgt er een masker met het hydraterende Extract Pêche – Fleur d’Orange. Dit plantextract voor de vochtarme en droge huid is een zuiver, hoogwaardig extract dat verbluffende resultaten geeft. Daar overheen wordt de Masque boue thermo active aangebracht. Dit ‘modder/crème’ masker bevat veel vulkanische klei uit de Auvergne. Deze bevat veel magnesium, silicium en selenium. Hierdoor heeft de huid mineralen die het mogelijk maken om te herstellen. De toegevoegde e.o. werken regenererend, stimulerend en tonifieren de huid.
  • Na het afhalen van het masker wordt er een passende dag- of nachtverzorging aangebracht en wordt de behandeling afgesloten met een ‘Touch up make-up’.

 

Tijdsduur: 1 uur

Kosten: € 69,-

Cadeau voor u: de Loofah handschoen t.w.v. € 23,25. Zodat u uw huid thuis ook kunt masseren.

Maak hier een afspraak