C’est la saison: Herfstbehandeling

Fit & Fris

Een behandeling voor een schone, frisse huid en een fit gevoel.

‘Laisser-Faire’! In de zomer, en vooral op vakantie zijn veel mensen gemakkelijker in het verzorgen van zichzelf. ‘Laiser-faire’ zoals de Fransen dat zo mooi zeggen. De letterlijke betekenis hiervan is ‘maar op zijn beloop laten, maar laten gaan, de vrije hand laten’. Het is verleidelijk om hiermee door te gaan. Voor even kan het geen kwaad, maar niet voor lang. De huid krijgt dan te weinig goede voedingsstoffen om zonder problemen te functioneren. Irritatie, pukkeltjes, gevoeligheid en een versnelde veroudering kan het resultaat zijn.

Een schone huid met een frisse uitstraling wil iedereen. Dat betekent dat de huid gevoed moet worden met huid-opbouwende stoffen. Helaas krijgt de huid vaak ook belastende stoffen te verdragen. Niet alleen rechtstreeks van buitenaf maar ook van binnenuit.

Ook heeft de ‘Laisser-faire’ houding gevolgen voor het lichaam. Meer afvalstoffen leidt tot meer vermoeidheid. Dit in combinatie met het ‘vallende blaadjes gevoel’ geeft de mensen een negatief gevoel en daardoor nog minder motivatie om gezonder te leven en hun huid goed te verzorgen. Om deze negatieve spiraal te voorkomen of doorbreken, is de herfstbehandeling de oplossing.

Leverpakking:

‘Wat heb je op je lever?’ Het betekent dat iets wil uiten, dat er iets is dat je dwars zit en gezegd moet worden. Dit oude gezegde geeft al aan dat de lever een ‘opruim’ orgaan is. Na de huid is de lever het zwaarste orgaan (1,5 kilo), het actiefste en na de hersenen het meeste veelzijdige orgaan. Een beetje zorg en aandacht kan dus geen kwaad…

De leverpakking die u krijgt tijdens de herfstbehandeling is gemaakt van groene klei, het melisse hydrolaat en TT lever-gal, deze zet de lever aan om beter te ontgiften. Een overbelaste lever uit zich vaak niet direct in de lever zelf. Klachten als jeuk, tranende ogen, hoofdpijn, menstruatieproblemen, boeren, darmproblemen, gewrichts- en spierproblemen, vermoeidheid, neerslachtig of zelfs depressie, irritatie, boosheid, opvliegendheid, allergie hebben allemaal een relatie met de werking van de lever.

Een leverpakking werkt dus niet alleen reinigend, maar ook energie gevend. U zult een diepe ontspanning en weldadig gevoel in de buik ervaren.

Een goede aanvulling op deze behandeling is het Siroop ‘Schoon en Fit’: Deze siroop is echt om te detoxen, te ontslakken en ondersteunt het afvallen.

Tijdsduur: 1 uur

Kosten: € 65,-

De leverpakking is ook tijdens andere behandelingen te boeken voor € 15,-

Boek je behandeling hier.