20% Korting op TT’s

Wanneer u alleen behandeld wat u ziet, heeft dat geen effect. We moeten de oorzaak aanpakken. Deze oorzaak heeft een oorsprong, dit noemen we het ‘terrein’. Deze manier van huidverzorging noemen we driedimensioneel werken, dit is een belangrijk kenmerk van S.P.A. We gebruiken hiervoor de Traitement Terrain (TT)

Er is een ruim assortiment TT’s, ze zijn er voor veel verschillende (huid)-aandoeningen. Bijvoorbeeld acne, hormonen in balans, circulatie, pijnlijke menstruatie, vochtafvoer, keelontsteking, hooikoorts, maar ook voor reuma of een koortslip.

In een flesje van 15 ml zitten ongeveer 500 druppels pure etherische olie.

Een TT die een infectie tegengaat, hoe werkt dat?

Een TT zorgt ervoor dat de leefomgeving van de bacterie, schimmel, gist of virus zo verandert dat het geen kans van overleven heeft. Antibiotica daarentegen doodt alleen de bacterie, maar vaak niet voor 100%, waardoor er kans is dat er een resistentie ontwikkelt wordt. Bij een TT is dat onmogelijk, wel duurt het langer voordat het gewenste effect is bereikt.

 

Een TT kan op de volgende manier gebruikt worden.

  • Inname met water, druppels in een capsule.
  • Direct op de huid, hierbij kunt u een opbouwschema hanteren. Maximaal 12 druppels per dag verdelen over de huid, bijvoorbeeld 4 druppels op uw linkerbeen, 4 druppels op uw rechterbeen en 4 druppels op uw buik. De huid dient van te voren iets vochtig gemaakt te worden.

Gebruik de TT’s minimaal 3 maanden of langer om daadwerkelijk effect te bereiken.

 

Vragen over de juiste TT’s kunt u stellen in de salon of bel naar 026-312 1234.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *